Bewuster Tips voor vakantie

Reisessentials in de goodiebox: nu met 50% korting

Reisessentials in de Goodiebox: nu met 10 euro korting

Ik ben fan van de Goodiebox. Iedere maand een box vol met beautyverrassingen voor €19,95. En dat voor een inhoud die minimaal €65,- waard is, waarbij ook nog eens wordt gelet op dier en milieu. Door de Goodiebox heb ik de afgelopen maanden bovendien al een aantal producten geprobeerd die ik dolgraag wilde proberen, maar normaal gesproken te duur vind zoals een faceroller en Koreaanse sheetmasks. Daarnaast zitten er ook nog eens vaak producten in die handig zijn voor reizigers: bijvoorbeeld zonnebrand of miniaturen. Voordat ik je een paar mooie producten van de afgelopen maanden laat zien: Bestel jouw eerste Goodiebox met 50% korting met deze link.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20201022_122622-768x1024.jpg

Duurzame zonnebrand in de goodiebox

Eén dilemma wanneer je duurzamer wilt reizen, maar tegelijkertijd niet wilt verbranden is: welke zonnebrand gebruik ik? Daarom was ik heel blij toen de ILSE JACOBSEN Sun Seeweed Face Cream in de Goodiebox zat. Dat was gelijk mijn favoriet deze zomer, al was de SPF helaas slechts 15. En weet ik niet waar ik deze nu zou kunnen bestellen. En de Karmameju SUN Body Lotion SPF 15. Natuurlijk en biologisch en in een perfect handbagage formaat.

En toen ik tijdens de vakantie toch een keertje verbrande, was ik heel blij met de 99% Aloe Vera Gel van Kueshi die ook een keertje in de Goodiebox zat. Een betere natuurlijke aftersun is niet te vinden (sterker nog: gewone aftersun is helemaal niet zo goed voor je huid!).

En nog meer handige beautyproducten voor op reis

Naast minimaal 2 fullsize producten zitten er in de goodiebox vaak ook mini’s die handig zijn voor in handbagage. Of hip kleurtje nagellak voor een zomerse look op je nagels, een sheetmasker of een kleine tube gezichtcrème.

De grote fles Rescue Me Leave-in conditioner van Lavish Care was één van mijn favorieten tijdens onze vakantie door Frankrijk. Want herken je dat: door zwemmen en zonnen wordt je haar zo droog, maar je wil het niet iedere dag wassen? Of de campingdouche blijft koud en je wilt er niet te lang onder staan? Deze conditioner was een echte hairsaver.

De goodieboxes zelf zijn leuk om te zien en gebruikte ik om de camper georganiseerd te houden. Bijvoorbeeld door de snoeren erin te bewaren.

Speciaal voor bloggers zoals ik, het Blue Light Protection Mask van Mudmasky is hemels: ik krijg er een heerlijk zachte huid van terwijl ik een dag achter de computer zit te werken.

Bestel nu je eerste Goodiebox met maar liefst 50% korting

Toe aan iedere maand een leuke verrassing én me-time?

Ja, ik wil 50% korting op mijn Goodiebox

Vind je de inhoud van de box toch niets? Dan kun je de spullen ongeopend retour sturen en je geld terug krijgen. Of gebruik dat wat je niet gebruikt om te ruilen in de levendige ruil-Facebookgroepen. Opzeggen kan iedere maand, je zit nergens aan vast. Ik wordt overigens niet gesponsord door Goodiebox. Maar als je bovenstaande link gebruikt, krijg ik ook korting op mijn volgende Goodiebox. En jij krijgt ook zo’n link om te delen wanneer je lid wordt.

Mocht je trouwens de Ilse Jabobsen suncream in je Goodiebox vinden, ik ruil graag met je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Pinterest