Oldtimer buscamper

Een nieuwe watertank voor je camper kopen

Watertank camper wildkamperen

Misschien ben je zelf from scratch een camper aan het bouwen? Of heb je een vintage camper of caravan gekocht die je gaat restaureren waarvan de watertank kapot is, of wellicht erg vies, of die een vuilwatertank heeft waar nare luchtjes uit komen. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je een nieuwe watertank voor je camper wilt kopen. En dat kan niet alleen voor je camper zijn, maar ook voor je caravan. Dan kun je terecht bij Rotterdam Plastics, waar ze watertanks verkopen voor je camper of caravan.

Waarom een nieuwe watertank voor je camper of caravan kopen?

Waarom zou je eigenlijk een nieuwe watertank voor je camper of caravan kopen?

  • De belangrijkste reden is dat je bezig bent met je project ‘zelfbouw camper’. Als je een bus ombouwt tot camper, dan heb je natuurlijk zowel een vers- als vuilwatertank nodig.
  • De huidige vers- en/of vuilwatertanks van je camper of caravan zijn kapot. Bijvoorbeeld door ouderdom.
  • Je hebt een tweedehands camper gekocht en je vertrouwt niet hoe de vorige eigenaren met (met name) de vers water tank zijn omgegaan. Je wilt natuurlijk wel water uit je tank halen dat betrouwbaar is. En ja, je kunt de tank gaan schoonmaken met bijvoorbeeld steradent. Maar wat als je dat zelfs niet vertrouwd? Dan kun je toch beter een nieuwe vers water tank in je caravan of camper plaatsen. Zeker als je van plan bent regelmatig te gaan wildkamperen en dan afhankelijk bent van je vers water tank.

Stevige, robuuste en reukdichte watertanks voor je camper kopen

Bij Rotterdam Plastics kun je de perfecte watertank voor je camper, caravan of andere voertuigen kopen.
Ze gebruiken hoogwaardig kunststof (polyethyleen – MDPE/HDPE) bij de productie, waardoor de watertanks geschikt zijn voor levensmiddelen. Daarnaast zijn ze ook stevig, robuust en reukdicht. Dat laatste is natuurlijk erg handig wanneer je de nieuwe watertank als vuilwatertank gaat gebruiken. Want laten we eerlijk zijn, tijdens het rijden komen er vaak nare geurtjes vrij wanneer je per ongeluk vergeet om de vuilwatertank te legen bij vertrek van de camping of camperplaats, of een tijdje hebt wild gekampeerd. Een geurvrije vuilwatertank in de caravan is natuurlijk ook erg fijn

Vanaf een volume van 150 liter zijn de meeste, en in het bijzonder de platte en smalle watertanks van Rotterdam Plastics met tussenschotten uitgevoerd, zodat ze steviger worden. Daardoor wordt ook het klotsen in de watertank minder. En draagt het zo bij aan een betere gewichtsverdeling in je camper of caravan.

Er zijn verschillende maten en uitvoeringen, zodat je zelf de meest geschikte plek voor de watertank kunt kiezen. Handig als je een zelfbouwcamper hebt, of de watertank wilt verplaatsen naar een andere plek. De watertanks zijn dan ook leverbaar in verschillende RAL-kleuren, zodat je hierin flexibel bent. En last but not least, het materiaal is UV-gestabiliseerd. Handig wanneer je vaak naar zonnige landen reist.

Over auteur

Ik ben Maaike van het reisblog Reisgelukjes. Ik schrijf over de leukste reizen voor 2, adultproof, voor een fijne prijs en liefst met een duurzamer karakter.

Je kunt je voorstellen dat het onderhouden van een reisblog veel tijd en geld kost. Daarom zijn sommige van de links op deze website gesponsord. Als je via deze links iets besteld of boekt, dan kost het jou niets extra's, maar krijg ik een kleine bijdrage. Wat mij weer helpt om deze website zo interessant mogelijk te houden.

Vind je een blog leuk? Laat dan vooral een reactie achter! Ook dat helpt mij om deze website zo actueel mogelijk te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwste artikelen en reistips

Je aanmelding voor de nieuwsbrief is gelukt! Ik zal je niet spammen, beloofd!

Er is een error opgetreden, probeer het opnieuw.

Reisgelukjes will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.