Heerlijk genieten van een ontbijtje bij Domein Holset tijdens een weekendje weg

Ik ben Maaike Oude Lansink-Duijn. Samen met mijn man Tom heb ik al veel gereisd in Nederland, Europa en de rest van de wereld. Met z’n tweetjes, want wij hebben geen kinderen (wel onze kat Pebbles, maar die gaat niet mee op reis). Ik schreef altijd al veel over onze reizen. En familie, vrienden en collega’s vroegen mij altijd al om reistips. Vandaar dat ik besloot te starten met Reisgelukjes: een reisblog over reizen voor stellen. Want als (bewust) kinderloos stel heb je misschien ook dat veel leeftijdsgenoten kinderen hebben en vanaf dat moment kindvriendelijke reizen maken, of zelfs even helemaal niet meer op vakantie gaan.. Dus ik geef je reisinspiratie wanneer je geen rekening hoeft te houden met kinderen, of daar zelfs even geen zin hebt in de kinderen van anderen. Mijn reizen zijn dus altijd adultproof, en soms adult-only, voor een fijne prijs en liefst eerlijker voor mens en milieu.

Over 3 soorten onderwerpen lees je meer op mijn reisblog:

  • Over reizen voor stellen: de leukste adultproof accommodaties en activiteiten en soms zelfs adult-only. Sommige dingen zijn gerust kidsproof, maar alleen als je kids geen grote speeltuintjes, zwemparadijzen en animatie nodig hebben.
  • Het voorbereiden en plannen van een reis. Wat dus mijn favoriete hobby is, naast het reizen zelf. Waarbij ik altijd probeer zoveel mogelijk te besparen om ieder jaar zoveel mogelijk te kunnen reizen voor ons altijd te beperkte budget. En budget over te houden voor…
  • Onze Volkswagen T4-camperbus. Zowel de reizen die we hiermee maken, als wat onze aankoopbeslissingen zijn geweest en wat we doen om onze bus te restaureren aan de buitenkant en te pimpen aan de binnenkant.
(For more English information on collaborating with my Dutch Travel blog, look at the bottom of this page).

Ja, ik wil altijd op de hoogte blijven van het laatste reisgelukjes-nieuws

Even tussendoor: wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op Reisgelukjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief! Ik beloof je maximaal 1 keer per maand te e-mailen. Vul het formulier hieronder in.

Reisblog over Nederland, Europa en de rest van de wereld

Bestemmingen waar we de afgelopen jaren zijn geweest en waar ik je meer over kan vertellen op mijn reisblog:

Reizen in Nederland:

onder andere: Amsterdam, Castricum (daar woon ik), Drenthe, Friesland, Limburg, Twente (daar heb ik lang gewoond), Schiermonnikoog, Vlieland, Veluwe, Zeven Heuvelen/Nijmegen

Reizen in Europa:

België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Griekenland, Kroatië, Luxemburg, Malta, Oostenrijk, Polen, Portugal, Schotland, Slovenië, Spanje, Tjechië, Zweden, Zwitserland

Reizen over de rest van de wereld:

Australië, Belize, China, Guatemala, Egypte, Maleisië, Marokko, Mexico, Mozambique, Seychellen, Singapore, Swaziland, Thailand, Turkije, Zuid-Afrika

Meer over onze reizen

Heb ik nog geen blog geschreven over één van bovenstaande bestemmingen? Kijk dan ook vooral eens op mijn Instagram, want daar deel ik nog veel meer tips over reizen. Houd dit blog in de gaten voor meer updates. Of stel me gerust je vragen!

Reisblog Reisgelukjes door Maaike op de Chinese Muur
Mijn man Tom en ik op de Chinese muur

Colab met mijn reisblog

Ik sta open voor samenwerkingen met mijn reisblog en persreizen op het gebied van reizen voor stellen. Komt jouw doelgroep overeen met die van mij: stellen tussen de 30 en 55 jaar oud die op zoek zijn naar avontuurlijke en/of romantische vakanties voor twee? Stuur me dan een e-mail om samen te werken! Op verzoek stuur ik je de meest actuele Mediakit van Reisgelukjes toe. De reden dat ik die hier niet deel, is omdat ik iedere maand nog groei in aantallen volgers.

Inmiddels heb ik samengewerkt met accomodaties, aanbieders van activiteiten, webshops van reisproducten en persbureaus en verkeersbureaus. Kijk voor de voorbeelden van samenwerkingen die ik heb gedaan en de partners hier:

Baltus Communications en Verkeersbureau Costa Daurada

Buvanha

Dagje Texel

Domein Holset in Limburg

Jungfrau Region

Lascana

Loodshotel op Vlieland

QRing

Rebel Outdoor

Scooterverhuur Limburg

Tropilex

Vakantiehuis Boncoeur

Villapark Eureka in Deurningen

Visit Stockholm

Collaborating with my Dutch Travel blog

Welcome to my travel blog Reisgelukjes, which loosely translates to Travel Happiness. Even though my travel blog is written in Dutch, collaborating can also be interesting for you. Since Dutch people love to travel a lot all around the world, I blog about all kinds of destinations on my blog, Facebook-page and Instagram.

My travel platform is aimed at Dutch couples between 30 and 55 years who travel without children. An attractive target audience for you: since these couples have the highest expenditure on their travels. And are highly involved in planning their travels.

All content is written and produced by me. It revolves around three pillars: First: the best places around the world to travel for couples. The second is about the best planning to travel: more sustainable and to make the most of your budget. Last pillar revolves around (oldtimer) campervans: from purchase to best campervan destinations.

Up till now I have partnered up with accommodations, PR agencies and webshops of travel related products (see the list above this paragraph). I choose cooperation on brand fit to guarantee a high interaction with my community. All my collabs are therefore customized. Contact me for more info about collaboration and a detailed Media Kit.

Sitemap

Pagina's

Berichten per categorie

Popup Builder

Ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwste artikelen en reistips

Je aanmelding voor de nieuwsbrief is gelukt! Ik zal je niet spammen, beloofd!

Er is een error opgetreden, probeer het opnieuw.

Reisgelukjes will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Pinterest