Heerlijk genieten van een ontbijtje bij Domein Holset tijdens een weekendje weg

Ik ben Maaike Oude Lansink-Duijn. Samen met mijn man Tom heb ik al veel gereisd in Nederland, Europa en de rest van de wereld. Met z’n tweetjes, want wij hebben geen kinderen (wel onze kat Pebbles, maar die gaat niet mee op reis). Ik schreef altijd al veel over onze reizen. En familie, vrienden en collega’s vroegen mij altijd al om reistips. Vandaar dat ik besloot te starten met Reisgelukjes: een reisblog over reizen voor stellen. Want als (bewust) kinderloos stel heb je misschien ook dat veel vrienden kinderen hebben en vanaf dat moment kindvriendelijke reizen maken, of zelfs even helemaal niet meer op vakantie gaan.. Dus ik geef je reisinspiratie wanneer je geen rekening hoeft te houden met kinderen, of daar zelfs even geen zin hebt in de kinderen van anderen. Mijn reizen zijn dus altijd adultproof, en soms adult-only, voor een fijne prijs en liefst wat duurzamer.

Over 3 soorten onderwerpen lees je meer op mijn reisblog: over reizen voor stellen, het voorbereiden en plannen van een reis en kamperen met een kampeerbus. Lees hieronder meer.

(For more English information on collaborating with my Dutch Travel blog, look at the bottom of this page).

Ja, ik wil altijd op de hoogte blijven van het laatste reisgelukjes-nieuws

Even tussendoor: wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op Reisgelukjes? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief! Ik beloof je maximaal 1 keer per maand te e-mailen. Vul het formulier hieronder in.

Reisblog over reizen voor stellen

Reistips voor twee volwassenen deel ik, want de meeste ervaring heb ik met het plannen van reizen voor onszelf. Natuurlijk zitten daar soms ook adresjes tussen die leuk zijn voor een groep of gezin. Alleen worden de accommodaties daar door mij (bijna) nooit specifiek op uitgezocht. Ik let niet op speeltuintjes of op kinderanimatie. Dit reisblog is immers over reizen voor stellen. Waar ik wel op let met het plannen van vakanties voor 2? Dat is op een fijne prijs. Dat betekent inspiratie voor een budgetproof reis voor jou, terwijl je aan de andere kant wel bij mooie en comfortabele accommodaties slaapt. Want slaapzalen en gedeelde badkamers zit je niet meer te wachten toch? Belangrijk vind ik dat de lokale ondernemer er ook nog iets aan verdiend. Dat is natuurlijk al bewuster reizen, maar ik kijk ook naar ecolabels etcetera om de reis nog wat duurzamer te maken.

Vakantie plannen

Niet alleen reizen vind ik leuk, maar voor mij is de voorpret van het plannen al net zo tof! Wat nou als jij niet zo van het plannen van je vakantie bent? Terwijl je wel graag goed voorbereid op reis gaat? Want dat is natuurlijk wel de manier om zoveel mogelijk uit je schaarse vakantiedagen en een beperkt budget te halen! Wij houden van veel reizen, dus letten goed op de prijs-kwaliteitverhouding van accommodaties, zodat we zo vaak mogelijk op reis kunnen voor ons spaargeld. En omdat we zoveel mogelijk van onze vakantie willen genieten, zoek ik van tevoren ook de leukste accommodaties uit. Ik hoop je te inspireren om het beste uit je vakantieplanning te halen en daar ook plezier in te krijgen met handige tips voor het boeken, inspirerende reisboeken en andere reistips. Ik geef je ook tips wanneer je vakantie toch wat tegenvalt.

Kamperen met een kampeerbus

Naast een autorijbewijs, hebben we ook allebei een motorrijbewijs, duikbrevet, kunnen we skiën en zijn we bezig met zeillessen. Tijdens onze vakanties kunnen we dus verschillende vervoersmiddelen inzetten. Ook kiezen we regelmatig voor het ov om onze reizen duurzamer te maken. Onze laatste aanwinst is onze oude opgeknapte Volkswagen T4 Westfalia camper waarmee we vooral in de zomer de mooiste reizen door Nederland en Europa mee willen maken. Nu is het reizen per kampeerbus trendy. En misschien wil je dat ook wel gaan doen, maar heb je weinig kampeerervaring of andere twijfels? Ik geef je op mijn reisblogs dus ook veel tips over het kamperen met een tweedehands kampeerbus.

Reisblog over Nederland, Europa en de rest van de wereld

Bestemmingen waar we de afgelopen jaren zijn geweest en waar ik zeker over ga bloggen op dit reisblog over reizen voor 2:

Reizen in Nederland:

onder andere: Amsterdam, Castricum (daar woon ik), Drenthe, Friesland, Limburg, Twente (daar heb ik lang gewoond), Schiermonnikoog, Vlieland, Veluwe, Zeven Heuvelen/Nijmegen

Reizen in Europa:

België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Griekenland, Kroatië, Luxemburg, Malta, Oostenrijk, Polen, Portugal, Schotland, Slovenië, Spanje, Tjechië, Zwitserland

Reizen over de rest van de wereld:

Australië, Belize, China, Guatemala, Maleisië, Marokko, Mexico, Mozambique, Seychellen, Singapore, Swaziland, Thailand, Turkije, Zuid-Afrika

Meer over onze reizen

Heb ik nog geen blog geschreven over één van bovenstaande bestemmingen? Kijk dan ook vooral eens op mijn Instagram, want daar deel ik nog veel meer tips over reizen. Houd dit blog in de gaten voor meer updates. Of stel me gerust je vragen!

Reisblog Reisgelukjes door Maaike op de Chinese Muur
Mijn man Tom en ik op de Chinese muur

Samenwerken met mijn reisblog

Ik sta open voor samenwerkingen met mijn reisblog en persreizen op het gebied van reizen voor stellen. Komt jouw doelgroep overeen met die van mij: stellen tussen de 30 en 55 jaar oud die op zoek zijn naar avontuurlijke en/of romantische vakanties voor twee? Stuur me dan een e-mail om samen te werken! Op verzoek stuur ik je de meest actuele Mediakit van Reisgelukjes toe. De reden dat ik die hier niet deel, is omdat ik iedere maand nog groei in aantallen volgers.

Inmiddels heb ik samengewerkt met accomodaties, aanbieders van activiteiten, webshops van reisproducten en persbureaus en verkeersbureaus. Kijk voor de voorbeelden van samenwerkingen die ik heb gedaan en de partners hier:

Baltus Communications en Verkeersbureau Costa Daurada

Buvanha

Dagje Texel

Domein Holset in Limburg

Loodshotel op Vlieland

QRing

Rebel Outdoor

Scooterverhuur Limburg

Tropilex

Vakantiehuis Boncoeur

Villapark Eureka in Deurningen

Collaborating with my Dutch Travel blog

Welcome to my travel blog Reisgelukjes, which loosely translates to Travel Happiness. Even though my travel blog is written in Dutch, collaborating can also be interesting for you. Since Dutch people love to travel a lot all around the world, I blog about all kinds of destinations on my blog, Facebook-page and Instagram.

My travel platform is aimed at Dutch couples between 30 and 55 years who travel without children. An attractive target audience for you: since these couples have the highest expenditure on their travels. And are highly involved in planning their travels.

All content is written and produced by me. It revolves around three pillars: First: the best places around the world to travel for couples. The second is about the best planning to travel: more sustainable and to make the most of your budget. Last pillar revolves around (oldtimer) campervans: from purchase to best campervan destinations.

Up till now I have partnered up with accommodations, PR agencies and webshops of travel related products (see the list above). I choose cooperation on brand fit to guarantee a high interaction with my community. All my collabs are therefore customized. Contact me for more info about collaboration and a detailed Media Kit.

Sitemap

Pagina's

Berichten per categorie

Popup Builder

Ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwste artikelen en reistips

Je aanmelding voor de nieuwsbrief is gelukt! Ik zal je niet spammen, beloofd!

Er is een error opgetreden, probeer het opnieuw.

Reisgelukjes will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Pinterest