Profielfoto Maaike Reisgelukjes Reisblog

Ik ben Maaike Oude Lansink-Duijn. Samen met mijn man Tom heb ik al veel gereisd in Nederland, Europa en de rest van de wereld. Met z’n tweetjes, want wij hebben geen kinderen (wel onze bejaarde kat Pebbles, maar die gaat niet mee op reis). En ik schreef altijd al veel over onze reizen. Vandaar dat familie, vrienden en collega’s mij altijd al om reistips vroegen. Daarom ik besloot te starten met Reisgelukjes: een reisblog over reizen voor stellen.

Ook omdat ik rondreizen plannen zo ongeveer het allerleukste vind om te doen. Is een reis voorbij, plan ik het liefste al meteen een nieuwe! Het is echt mijn hobby, al ben ik ook gediplomeerd reisadviseur. En ik hoop jou net zoveel plezier in het plannen van rondreizen te geven als ik dat heb. Wil je meer van mij weten? Lees dan vooral ook mijn blog over alle toffe reiservaringen die ik nog op mijn bucketlist heb staan én die ik al wel heb waargemaakt!

Over 3 soorten onderwerpen lees je meer op mijn reisblog:

  • Over reizen voor stellen: de leukste adultproof accommodaties en activiteiten en soms zelfs adult-only. Altijd leuk voor 2. Sommige hotels, campings, appartementen en bezienswaardigheden zijn gerust kidsproof, maar alleen als je kids geen grote speeltuintjes, zwemparadijzen en animatie nodig hebben.
  • Het voorbereiden en plannen van een reis. Wat dus mijn favoriete hobby is, naast het reizen zelf. Ik geef veel tips over bestemmingen in Nederland, Europa en de rest van de wereld. En tips hoe je daarbij kunt besparen om ieder jaar zoveel mogelijk te kunnen reizen voor je budget: dus om hele leuke accommodaties en activiteiten te vinden voor een goede prijs. En in ons geval geld over te houden voor…
  • Het onderhoud van onze Volkswagen T4-camperbus. Zowel de reizen die we hiermee maken, als wat onze aankoopbeslissingen zijn geweest en wat we doen om onze bus te restaureren aan de buitenkant en te pimpen aan de binnenkant.

Klik hier als je met mijn reisblog wilt samenwerken!

Look here when you want a collab with a Dutch Travel Blog!

Reisblog over Nederland, Europa, de rest van de wereld en camperreizen

Bestemmingen waar we de afgelopen jaren zijn geweest en waar ik je meer over kan vertellen op mijn reisblog:

Reizen in Nederland:

onder andere: Amsterdam, Castricum (daar woon ik), Drenthe, Friesland, Limburg, Twente (daar heb ik lang gewoond), Schiermonnikoog, Vlieland, Veluwe, Zeven Heuvelen/Nijmegen

Reizen in Europa:

Albanië, België, Bosnië, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Griekenland, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Montenegro, Noord-Macedonië, Oostenrijk, Polen, Portugal, Schotland, Servië, Slovenië, Spanje, Tjechië, Zweden, Zwitserland

Reizen over de rest van de wereld:

Australië, Belize, China, Guatemala, Egypte, Maleisië, Marokko, Mexico, Mozambique, Seychellen, Singapore, Swaziland, Thailand, Turkije, Zuid-Afrika

Meer over onze reizen

Heb ik nog geen blog geschreven over één van bovenstaande bestemmingen? Kijk dan ook vooral eens op mijn Instagram, want daar deel ik nog veel meer tips over reizen. En blijf vooral mijn blog volgen voor meer updates, meld je hierboven aan voor mijn reisblog, of stel mij je vraag onderaan dit blog.

Reisgelukjes reisblog voor stellen adult-only adultproof campervan
Reisgelukjes: de leukste adultproof reizen voor stellen

Ook beschikbaar als tekstschrijver over reizen

Sitemap

[wp_sitemap_page]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwste artikelen en reistips

Je aanmelding voor de nieuwsbrief is gelukt! Ik zal je niet spammen, beloofd!

Er is een error opgetreden, probeer het opnieuw.

Reisgelukjes will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.