Pipowagen Airbnb in Vianen
Reistips voor Nederland

Deze 10 leuke Airbnb’s kun je (nu) nog last-minute boeken onder de €100,-.

Jullie willen volgende week eigenlijk last-minute een weekje weg, van 13 tot en met 17 juli. Maar dan moet er nog wel een accommodatie beschikbaar zijn. Kamperen zien jullie met dit wisselvallige weer niet zitten. En jullie willen graag ook nog een beetje goedkoop op vakantie. Het is goed zoeken, maar op Airbnb zijn er nog steeds leuke plekjes in Nederland te vinden waar jullie volgende week met z’n tweetjes naartoe kunnen. Voor een betaalbare prijs. Die jullie (nu) nog direct kunnen reserveren, bij superhosts die goede reviews krijgen van hun gasten. Waar jullie (niet geheel onbelangrijk) lekker jullie eigen sanitair en wat privacy hebben. Hier kun je nog last-minute boeken bij Airbnb.

1. Last-minute lovely cottage, Monnickendam

Dit lieve tweepersoons huisje kunnen jullie nu gewoon nog huren: en wel van 13 tot en met 18 juli. Monnickendam, dat is eigenlijk gewoon een schattig mini-Amsterdam. En als jullie naar de grote versie willen, dan is dat maar 20 minuten reizen. Airbnb’ers zijn zeer tevreden over de gastvrijheid en de locatie. Boek hier, 5 nachten voor €499,-.

Sfeervolle en betaalbare cottage in Monnickendam, nu nog last-minute te boeken via Airbnb
Sfeervolle en betaalbare cottage in Monnickendam, nu nog last-minute te boeken via Airbnb (Foto: Airbnb)

2. Krijg het campinggevoel met deze Airbnb in Laag-Soeren

Zoeken jullie toch meer het campinggevoel, maar dan wel een camping voor jullie alleen? En lekker warm in een caravan? Dan is dit iets voor jullie. Andere gasten roemen het prachtige uitzicht en de rust. Op 5 minuten wandelen van de Veluwe. Je kunt zelfs je paard meenemen, of nog 2 anderen. Beschikbaar van 12 tot en met 17 juli, voor €82,- per nacht.

Mooi gelegen stacaravan voor een budgetproof prijs (Foto: Airbnb)
Mooi gelegen stacaravan voor een budgetproof prijs (Foto: Airbnb)

3. Last-minute boeken bij Airbnb: zelfs een boetiekhotel in Amsterdam

Amsterdam bezoeken terwijl het rustig en betaalbaar is? Ik zou zeggen: pak deze zomer jullie kans! Omdat het toerisme in Coronatijden nog moet opstarten, kun je nu voor €90,- per nacht in een boetiekhotel vlakbij het Vondelpark overnachten. In augustus moet dezelfde kamer alweer €200,- per nacht kosten. Reviewers zijn vooral te spreken over de aankleding van de kamers en het mooie uitzicht over de stad.

Grijp je kans en overnacht nu nog last-minute spotgoedkoop in Amsterdam
Grijp je kans en overnacht nu nog last-minute spotgoedkoop in Amsterdam (Foto: Airbnb)

4. Een knusse pipowagen in Vianen

Ook alweer zo’n knus plekje, en toevallig last-minute vrij van 12 tot en met 17 juli. Het centrum van Vianen is goed bereikbaar, net als dat van Utrecht. Je hebt je eigen veranda en deelt de tuin met de eigenaren. Gasten zijn zeer te spreken over hoe knus het is en dat je lekker je eigen gang kunt gaan. Boek ‘m hier voor bijna €100,- per nacht.

Gezellige pipowagen in Vianen, nu (nog) te boeken voor volgende week
Gezellige pipowagen in Vianen, nu (nog) te boeken voor volgende week (Foto Airbnb)

5. Er gaat niets boven Groningen

Zeker niet met dit hippe appartement, dat ook nog eens last-minute beschikbaar is van 12 tot en met 17 juli. Daarna echt niet meer! Airbnb’ers zijn wederom blij met de locatie, centraal gelegen maar toch rustig! Daarnaast was het lekker schoon. Voor €94,- per nacht is dit ook nog eens zeer betaalbaar.

Hip appartement in Groningen last-minute te boeken via Airbnb
Hip appartement in Groningen last-minute te boeken via Airbnb (Foto: Airbnb)

6. Gastenverblijf in gerenoveerde boerderij, Veldhoven

Dit gezellige gastenverblijf in Brabant is de komende vakantie nog heel wat nachtjes vrij. En waarom? Want het ziet er sfeervol uit, de gastvrouw kan een heel goed ontbijt klaarmaken, het is betaalbaar en de reviews zijn goed. Bezoekers zijn eigenlijk tevreden over de ligging, de inrichting, het ontbijt en het feit dat ze fietsen konden lenen. En dat eigenlijk heel goedkoop. Voor maar €74,- per nacht.

Sfeervol en goedkoop gastenverblijf in Brabant nog op veel data te boeken deze zomer
Sfeervol en goedkoop gastenverblijf in Brabant nog op veel data te boeken deze zomer (Foto: Airbnb)

7. Tiny house met kano, ontbijt en bedstee in Oostwoud

Geef mij een kano, een bedstee en tiny house en ik ben om! Jullie ook? Dan is deze Noord-Hollandse tiny house, met eigen binnenplaats, nog te boeken van 12 tot en met 17 juli. Kosten zijn €93,- per nacht, maar dan hoeven jullie dus ook geen kano meer te huren en ontbijt zit er ook bij. Zei ik al dat er een kano bij deze woonwagen zit? Airbnb’ers zijn vooral heel blij met de gastvrijheid en de romantiek van dit plekje voor twee. De kano wordt vreemd genoeg niet genoemd. Er zijn ook nog wat andere data beschikbaar in juli en augustus.

Tiny house in Oostwoud: nog te boeken via Airbnb voor diverse data in de zomervakantie
Tiny house in Oostwoud: nog te boeken via Airbnb voor diverse data in de zomervakantie (Foto: Airbnb)

8. Vintage appartement in Delfshaven

Nog zo eentje: roep vintage en ik ben om! En dan ook nog eens in Delfshaven, wat ik zelf het mooiste plekje vind van Rotterdam. Ken je dat nog niet? Nou, ik zou zeggen boeken, want dit appartement is nog meerdere nachten beschikbaar in juli en augustus! Voor €95,- kun je zelfs met vier personen op één slaapkamer slapen, maar dan is de romantiek (denk ik) wel weg. Bezoekers roemen de centrale ligging, zonder geluidsoverlast. Je bent ook zo in het hippe Rotterdam. met natuurlijk de Markthal en andere toffe hotspots. Nog een tip: neem de watertaxi naar de stad!

Nog last-minute meerdere nachten beschikbaar: appartement in Delfshaven
Nog last-minute meerdere nachten beschikbaar: appartement in Delfshaven (Foto: Airbnb)

9. Een boetiekhotel in Velserbroek

Je moet het maar bedenken, een boetiekhotel in Velserbroek. Maar waarom ook niet? Want in deze omgeving zijn er een aantal mooie landgoederen te vinden. Zo wil ik altijd nog ontbijten bij Brasserie Beeckestijn. Ook het strand, Alkmaar, Haarlem en Amsterdam liggen om de hoek. Ik denk dat je deze Airbnb nog voor diverse data in deze zomervakantie voor een spotprijs kunt boeken, omdat er nog niet zo veel reviews zijn. De 2 reviewers zijn wel positief. En €73 euro per nacht voor een boetiekhotel, dat is toch wel goedkoop!

eze zomervakantie zijn er nog meerdere nachten te boeken in Velserbroek
Deze zomervakantie zijn er nog meerdere nachten te boeken in Velserbroek (Foto: Airbnb)

10. Schattig pensionnetje in Laren

Dit is toch een heel schattig tweepersoons pension in Laren? Deze kamer heeft een eigen opgang en tuin met uitzicht op de Engelse tuin. Gasten zijn erg te spreken over de gastvrije verhuurder en de rustige omgeving. Ook deze kamer heeft nog wat overnachtingen beschikbaar in deze zomervakantie, waaronder volgende week. En komt op €86,- per nacht. Zo zie je maar: Last-minute boeken bij Airbnb levert echt nog we leuke adresjes op.

Last-minute boeken bij deze leuke Airbnb in Laren lukt nog (Foto: Airbnb)
Last-minute boeken bij deze leuke Airbnb in Laren lukt nog (Foto: Airbnb)

Is dit je eerste boeking via Airbnb? Krijg korting!

Voor de eerste keer last-minute boeken bij Airbnb en heb je nog nooit via Airbnb geboekt? Dan kun je deze verblijven met 14 euro korting boeken. Klik hier voor de Airbnb-kortingscode. Heb je eerder via Airbnb geboekt en zou je graag je teveel geboekte servicekosten terug willen krijgen? Kijk dan hier voor de 5 stappen om je geld terug te vragen.