Voorbereiding

Gratis Reisgelukjes steunen

Gratis reisgelukjes steunen

Een website als Reisgelukjes bijhouden is erg leuk, maar kost ook veel tijd én geld! Daarom werk ik samen met een aantal partners. Wil je toch al een reis of excursie boeken of iets kopen voor je vakantie via onderstaande aanbieders, is het voor mij fijn als je dat via onderstaande linkjes (op alfabetische volgorde) doet. Vaak krijg ik dan een paar procent van jouw aankoopbedrag, terwijl het jou (beloofd!) niets extra’s kost! Win-win, want jij steunt Reisgelukjes waardoor ik toffe blogs kan blijven schrijven. Ook zitten er leuke aanbiedingen voor jou tussen! En er komen telkens nieuwe aanbieders bij.

Hoe werkt dat dan? Gratis Reisgelukjes steunen?

Dus steun Reisgelukjes gratis, zonder dat het jou wat extra’s kost! Hoe dat kan? Dat heet affiliate marketing. Ik plaats linkjes, en zodra iemand via die linkjes iets koopt of boekt, krijg ik van de aanbieder een paar procent, of een vast bedrag variërend van 24 eurocent tot veel meer. Maar zoals gezegd: dit wordt niet direct aan jou doorberekend. Het gaat van hun reclamebudget.

Over auteur

Ik ben Maaike van het reisblog Reisgelukjes. Ik schrijf over de leukste reizen voor 2, adultproof, voor een fijne prijs en liefst met een duurzamer karakter.

Je kunt je voorstellen dat het onderhouden van een reisblog veel tijd en geld kost. Daarom zijn sommige van de links op deze website gesponsord. Als je via deze links iets besteld of boekt, dan kost het jou niets extra's, maar krijg ik een kleine bijdrage. Wat mij weer helpt om deze website zo interessant mogelijk te houden.

Vind je een blog leuk? Laat dan vooral een reactie achter! Ook dat helpt mij om deze website zo actueel mogelijk te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang maximaal 1 keer per maand de nieuwste artikelen en reistips

Je aanmelding voor de nieuwsbrief is gelukt! Ik zal je niet spammen, beloofd!

Er is een error opgetreden, probeer het opnieuw.

Reisgelukjes will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.